mandag, juli 10, 2006

Joda...

Har det veldig morsomt med aa sitte oppe nattestid og lese diverse blogger paa nett. Tror jeg begynte med bloggen til Mimir, leder i Raud Ungdom (ser litt teit ut med roed naar jeg kan skrive raud)(denne anbefales forresten for mentalt oppegaaende ungdom), (sosialisme.no/mimir) for rundt 3 timar siden. Derfra fulgte jeg diverse lenker ut i horisonten, til jeg for en times tid siden endte opp paa www.peterandrej.com. Har siden dette veksla mellom aa vri meg i latterkrampe, nesten grine og mumle manisk for meg selv "Det her er en vits, ikke sant? Det her er bare en vits...".

Jeg har aldri foer i hele mitt liv - og unnkyld til (nesten) alle som jeg kan komme til aa fornaerme med dette utsagnet - lest noe saa totalt vanvittig gjennomarbeidet idioti!!! Jeg trodde serioest at manifestet til Frp var det verste vanviddet jeg kunne greie aa grave opp paa nettet, men nei, det her slaar alt jeg har sett til naa! Alle orddeligsfeilene (og det forresten av en person som angiveligvis studerer lingvistikk), de utallige skildringene av den mentale tilstanda til ei vanlig kvinne, de alvorlige opplagte feilene i bruk av grunnleggende allmenlogikk og de utallige lenkene til diverse pornoartister er noe av det mest underholdende idiotiet jeg har vaert borti paa lenge!

Bestemte meg for aa sjekke hvem det var som var "mentalt i stand til aa komme paa alle disse kreative og utbroderte fagtekstene som til tider kan minne en liten smule om kronisk desillusjon", og fant ut at hjernen bak denne bloggen faktisk er medlem av Unge Hoeyre og dessuten sterkt misliker fagforeninger, hysteriske kvinnemennesker (tror kanskje at vedkommende ville ha plassert meg i den kategorien), samt "Kaffe Latte og alle andre former for homokaffe".

Ja, min kjaere medblogger, du har i alle fall prestert aa understreke en god del av mine personlige fordommer mot medmennesker med tilboeyelighet til motsatt side av politikken enn meg.

2 Comments:

At 8:20 a.m., Blogger Viel said...

Heheh.. og jeg synes det er morsomt å lese bloggen din :)

Dere har vel uansett noen i samme kategori som peterandrej å stri med på venstresiden også.

 
At 12:09 a.m., Blogger Kiwi-88 said...

Maa nok innroemme det, ja. Det fins mange tullinger i verden...

 

Legg inn en kommentar

<< Home